top of page

NEWS

Indspilning i Tænkeboksen Studio

Så skal Maria's første singel indspilles! Hvilken sang der bliver valgt er på nuværende tidspunkt en hemmelighed.... Så følg med, når samarbejdet med Kristian Martinsen bliver skudt igang. 

Endnu en gang en opvarmning for BIG FAT SNAKE

Maria Jensen skulle for anden gang spille opvarmning for Big Fat Snake. Der er ikke andet end at sige: TAK for en god aften, for et godt publikum, for god lyd og for fantastisk musik hele aftenen igennem. 

Så er der snart fest i Råhuset!!

d. 30/09 - altså den sidste dag i september - spiller vi i Råhuset på Onkel Dannys Plads! I godt selskab med Ares og Mansfield sørger vi for, at i får en fabelagtig aften - og så kun for en 50'er.. Det kan man vist ikke klage over. Det bliver en aften fyldt med masser af god, ny musik, så kom med og støt os upcomming bands i hvad vi laver! Noget af det bedste ved nyt musik er det faktum, at man ikke har hørt det før... Det kan simpelthen ikke blive mere spændende og tankevækkende. Af erfaringer kan jeg fortælle, at det kun er til at fortryde hvis ikke man tager med til disse koncerter. Gjethusets festival - NYE SKUD - er det godt bud på mit eksempel, for jeg kan love jer for, at vi havde noget af en fest! 
Kom fordi Råhuset, køb nogle øl og hav en fantastisk aften! 
Vi glæder os til at se jer.

Privatfest i Hornbæk!

Maria Band spillede d. 3/9 - 2016 koncert på to timer i Hornbæk - sikke en fest! 
Med flotte omgivelser, livlige og glade mennesker og fantastisk stemning blev aftenen på Cafe Hansen en mindeværdig oplevelse for hver og en.
Hornbæk, vi kommer gerne igen!

Copenhagen Songwriter Festival 2016

Copenhagen Songwriter Festival 2016 er et arrangement der holdes på Onkel Dannys Plads i Råhuset.
En international samling af alle songwriterne af en stor del af landet får her mulighed for at optræde - selvfølgelig kun med originalt musik.
Her optrådte Maria Jensen og Daniel Christensen.
Benjamin Aggerbæk (også kendt for sit band "AGGERBÆK//JEPSEN") spillede bl.a. sit lækre jazz-inspirede musik her.
Køb en billet HER
God dag til alle! :)

Red Hill Songwriters

Konceptet med Red Hill Songwriters består udelukkende af sangskrivere, der får mulighed for at komme til massere af open mics og synge deres eget, originale musik i Hillerød.

- Helt klart et besøg værd, da der ud over at være fantastisk stemning, også gemmer sig mange skjulte talenter. Selv for de umusikalske sjæle kan dette mere end varmt anbefales!

Det fine ved singer/songwriters er nemlig, at man kan mærke, at de sange de skriver er skrevet og sunget med sjæl og hjerte, og er derfor helt 100% unikt i forhold til deephouse og remix-klichéer.

Red Hill Songwriters holder til i Kaffebaren i Hillerød på strøget. Dog spiller de fantastiske musikere lige PT i Café Havehuset tæt på Frederiksborg slot og med de mest fantastiske udsigter! De spiller hver 3. torsdag i måneden.

Kom glad og oplev hvad fantastiske musikere er!

SE LINK

New Note Festival
4. august - 2016

D. 4 - 6 august 2016 bliver den årlige NEW NOTE FESTIVAL afholdt i Hillerød! - Se link: http://www.newnotefestival.dk/program/

D. 4 august synger Maria Jensen sit eget musik med Daniel Christensen på guitar fra kl. 17.00 - 17.20

Du kan stadig nå at købe billetter HER

For ikke at snakke om de mange andre dygtige kunstnere der spiller senere på aftenen, bla. MINDS OF 99 der vil trykke den af på scenen kl. 22.30. 

Vi kan kun anbefale, at nyde de andre dage også - dvs. d. 5. og 6. august - da der vil dukke store navne op på scenen såsom BLAUE BLUME og Phlake.

Ingen tvivl om, at det bliver en fantastisk aften! Kom glad og støt os og de mange andre musikere til et super arrangement.

- Håber vi ses! :)

Så er vi på Facebook!
Så er vi kommet på facebook!
På denne måde vil det være lettere for dig at følge med i vores serværdigheder, eventuelle koncerter, små gigs og hvor det afholdes.
Du har mulighed for at "syntes godt om" vores facebook side, og dermed få besked når der sker noget nyt.
Du kan komme direkte hen til vores facebookside ved at klikke på linket: https://www.facebook.com/MariaBandOfficial/?fref=ts
- Du ønskes en god dag :)

Vi er på Youtube!

Vi har nu fået en Youtube kanal!
Her kan du se vores koncerter, originale sange og vores mange projekter.
Syntes du om dette, kan du subscribe og dermed få en besked for hver gang der udkommer nyt fra os.
Du kan se vores Youtube kanal ved at trykke på linket HER
- Hav det dejligt! :)

SOLISTERNES INSTAGRAM ER OPPE!

Så fik vi en Instagram!
Er du interreseret i os solisters pressede men enormt spændende start?
Så har du alle grunde til at følge os! 
Se med bag, foran og ved siden af tæppet når vi deler alle videoer og billeder med jer, for at invitere jer med på vores tur op af musiker-stigen!
Følg os på Instragram HER
Vi glæder os til at høre fra dig.
- Mange hilsner 
bottom of page